miercuri, 26 februarie 2020

LizzetStore.ro - Bolerouri pentru doamnele elegante


În oricare postură vă aflați, fie că este vorba despre mersul la locul de muncă, fie despre o ieșire în oraș pentru relaxare sau o întâlnire de afaceri, look-ul pentru care optați trebuie să fie bine structurat și plăcut estetic. Pentru că prima impresie contează, dar nu este definitorie, alegeți ceea ce vă avantajează, utilizând articole de îmbrăcăminte actuale. 
 
Însă moda nu se rezumă doar la achiziționarea acestora, ci și la modul în care le îmbinați pentru a crea un aspect armonios. Unul dintre cele mai plăcute produse de îmbrăcăminte purtate de către femei este reprezentat de bolerouri. Acestea reprezintă articole vestimentare ce se încadrează foarte ușor în ținute și care pot schimba imediat impactul pe care hainele le au din punct de vedere estetic

Create pentru a completa o ținută, pot fi purtate peste rochii, cămăși, tricouri sau malete și sunt considerate extrem de utile când doriți să adăugați o pată de culoare la ținuta pe care o purtați. Acest fapt este cel mai vizibil în momentul în care alegeți să combinați un bolerou de o anumită culoare cu o rochie sau o îmbrăcăminte all black. Însă, dacă deja ceea ce purtați are suficiente culori și reprezintă deja un look dinamic, puteți opta pentru un bolero în nuanța negru care va oferi, cu atât mai mult, o estetică elegantă și rafinată.


Purtate de doamne și domnișoare, bolerourile se pliază perfect în ținutele office
Dacă locul de muncă pe care îl ocupați este de așa natură încât implică interacțiunea cu publicul sau munca de la birou, se consideră obligatorie o ținută decentă și, totodată, cu valențe elegante. Desigur că nu întotdeauna este comod acest aspect și nici tocurile nu sunt cele mai relaxante articole de încălțat, însă, aceste bolerouri permit asortarea și cu o pereche de papuci mai comozi care să vă permită flexibilitate și care să nu vă obosească. 

Reprezentați imaginea firmei la care activați și, datorită acestui motiv, aveți un criteriu în plus de care să țineți cont atunci când mergeți la shopping. O simplă ținută compusa din două piese – pantaloni office/fustă și o cămasă – sau o ținută bazată pe o rochie ar fi uneori prea puțin și clișeic. Pentru a evita situațiile în care purtați o ținută banală, adoptați mici strategii, prin care să puneți în evidență atât calitățile pe care le aveți, cât și articolele de îmbrăcăminte pe care le-ați ales. 

Cele mai frumoase bolerouri pot fi achiziționate de la Lizzet
Bolerourile trebuie introduse în ținutele create astfel încât să reprezinte un articol complementar, care întregește outfit-ul creat până în acel punct și nu ca un reper ce atrage atenția în mod negativ. Pentru orice moment sau situație puteți opta pentru astfel de articole, cu mențiunea că nu exită un model standard de bolero care să se potrivească unei ținute, ci creația finală și aspectul elegant îl oferiți pe baza propriei imaginații. 

Pentru a nu vă confrunta cu situația în care alegeți ceea ce este pe piață și nu ceea ce se potrivește sau vă place în totalitate, Lizzet a creat o gamă largă de bolerouri de unde puteți opta spre cele mai potrivite.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu