miercuri, 30 mai 2018

Loisir Messy 11L05-00345 - Ceas de dama placat cu aur roz de 18K

Noua colectie a brandului Loisir este intitulata Messy si are in componenta sa un nou model de ceas, noul ceas dama Loisir Messy 11L05-00345.  
 
Noua colectie de ceasuri dama apartine stilului fashion, companie ce isi indreapta atentia in mod constant, spre producerea unor proiecte si schite de ceasuri cu design inovativ.

Ceasurile lansate de brandul Loisir sunt comercializate pe piata in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama, produse ce pot fi gasite expuse intr-o varietate foarte mare de modele si mixuri de design.


Forma carcasei este rotunda, cadranul ceasului are culoarea rosegold, carcasa este din otel inoxidabil placat cu aur roz, de 18K, iar display-ul acestui ceas rafinat are culoarea alba si apartinei culorii analog. Geamul ceasului este construit din cristal mineral, acest tip de cristal are un raport calitate/ pret mediocru spre bun. Carcasa ceasului are culoarea rosegold, masoara atat in latime cat si in inaltime 38 mm, grosimea este de 8 mm, ceasul are baterie incorporata, iar odata cu achizitionarea ceasului Loisir Messy 11L05-00345, urmeaza sa beneficiati de pana la doi ani de garantie. 

Ceasul dama Loisir Messy 11L05-00345 are capacitatea tehnica de a suporta o interactiunea extrem de minimalista si superficiala cu apa. Mecanismul acestui ceas este quartz, iar ceasul quartz este o inventie cu radacini adanci ce apartin traditiei japoneze. 

Aceasta gama de ceasuri are ca public tinta acele doamne si tinere care au deprins, odata cu trecerea anilor, un simt estetic foarte bine dezvoltat.

Bratara ceasului dama Loisir Messy 11L05-00345 este din otel inoxidabil placat cu aur roz de 18K, culoarea bratarii este argintie, aceasta masoara 10 mm, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame ajustabile, iar ceasul indica: afisaj ore, afisaj secunde si afisaj minute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu