marți, 8 mai 2018

Cărți - Magia, Puterea și Secretul

Prima impresie pe care o lasă cărțile Magia, Puterea și Secretul este că autorul este defapt o femeie, și chiar este, Rhonda Byrne este autoarea acestor trei cărți care s-au vândut foarte bine încă de la lansare în orice librărie online. Mai sus ziceam că mi-au lăsat o impresie nu prea bună, asta pentru că sunt împodobite de o femeie, cu diferite brizbrizuri, tipic genului feminim. 

Să încep cu cartea Magia, care la prima vedere nu e chiar așa de nenormală, doar că, în interoior mai găsești și câte o pozică, tot tipic feminin, o poți citii normal! Cartea Magia are 265 de pagini, iar în cuprins, pe lângă unele subtitluri de început și încheiere, cuprinsul are 28 de subtitluri, toate prezentând o zi, Ziua 1, Ziua 2 și așa mai departe până la Ziua 28, cred că-i ideal să citești câte o zi pe zi.

Cartea Puterea, este singura carte din cele patru care o voi citi mai greu, asta din cauza ambalajului, e împopoțonată aiurea, prin interior sunt foarte multe pagini colorate, floricele, chestii de femei, din nou, însă știți și voi cum se zice, nu judeca o carte după copertă, până la urmă conținutul contează cel mai mult și conținutul știu că este unul de calitate. Cuprinsul nu este deloc stufos, deci trebuie să tragi tare pentru fiecare subtitlu, cartea având 247 de pagini.

Am cumpărat aceste cărți de pe site-ul 4fun ce oferă o gamă largă de astfel de produse.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu