joi, 8 decembrie 2016

Dusmania in randul tinerilor

Am observat ca in rândul tinerilor se starneste foarte usor invidia. De cele mai multe ori, fetele sunt cele care se dusmanesc intre ele, care scot vorbe ciudate una despre cealalta, se acuza de niste lucruri urate, iar astfel ajung ambele sa fie catalogate intr-un mod urat. Baietii, din cate am observat si ma cunosc si pe mine personal, sunt mai directi, ei isi rezolva problemele pe loc, altii prin vorba, altii prin agresivitate. Cert este ca nu sunt multi baieti care se bârfesc intre ei, au invatat de mici ca acest lucru e "pentru fete".Cunosc si eu un caz. Doua prietene foarte bune, au ajuns sa fie "la cutite" dupa ce una dintre ele s-a sarutat cu un baiat pe care-l placea cealalta. Chiar daca, atata timp cat erau prietene, isi jurau respect si iubire reciproca, acum au ajuns sa se dusmaneasca la cel mai inalt nivel.

Stim cu totii ca intr-o prietenie exista foarte multe secrete, iar in momentul ruperii, toate aceste secrete ajung sa fie dezvaluite tuturor. De aceea sunt de parere ca trebuie sa pastram mereu cate ceva pentru noi, fara ca nimeni sa stie.

De exemplu, in cazul prezentat de mine, una dintre cele doua fete era manechin de videochat la absolutely, era micul ei secret prin care isi genera niste bani care ii asigura traiul mai mult decat decent. Atunci când s-au certat, toata lumea a aflat de secretul acesteia, chiar daca nu era unul care sa o defaimeze total, cel putin in ochii celor cu o gandire moderna.

2 comentarii:

  1. Trebuie sa avem grija pe cine alegem ca prieten si sa stim ce dezvaluim si ce ramane pentru noi din secretele noastre.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai bine sa nu ai incredere in prietenii.

    RăspundețiȘtergere