miercuri, 27 august 2014

Unde Îți Place Să Călătorești?

Activitatea de turism este apreciată de majoritatea oamenilor. Tuturor ne place să călătorim, dar fiecare alege alte locații, anotimp sau modalități. Sunt unii care vor să călătorească stând la hotel de 5 stele, să se ducă la munte și doar să admire peisajul. Eu nu îi înțeleg, când te duci într-o excursie la munte este frumos să mergi pe jos prin păduri, să admiri peisajul de aproape.

Este interesant când te duci la munte să stai la o pensiune sau o cabană, nu neapărat să dormi pe jos prin pădure, dar să ai acces la peisajul frumos pe care îl oferă.Pe timp de vară cei mai mulți turiști se duc la mare, fiind foarte cald, au și eu ocazia să se mai răcorească în apa mării. Toți vrem să mergem la mare pe timpul verii, dar salariul mic și prețurile de la mare nu prea ne permit să facem asta. Cu 1000-1200 lei pe lună nu prea poți să faci o excursie frumoasă la munte sau la mare. Benzină fiind scumpă transportul te ajunge destul de mult, iar cazarea și mâncarea nu sunt chiar ieftine.
Aici depinde și de pretențiile fiecăruia. Poți sta la o pensiune ieftină, unde nu ai condiții de hotel dar nu este nici rău. La urmă urmei nu ai nevoie de prea mult, oricum dacă ești tânăr toată ziua stai pe afară, pe plajă și în apă, vii la pensiune doar noaptea pentru a dormi, în rest stai și te distrezi.

În România turismul s-ar putea dezvoltă mult dacă s-ar investi în promovare și infrastructură. Dacă șoselele ar fi mai bune și condițiile de cazare pe placul străinilor mulți ar veni la noi în țară pentru o vacanță.
Vouă unde vă place să călătoriți cel mai mult? La mare sau la munte, care sunt stațiune tale preferate?
This entry was posted in :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu